Smarta hem Plejd Karlskoga

Välkommen till Hjorths Elektriska AB

VI erbjuder DIG

Kvalitet

Vi är ett företag som är känt för att erbjuda högkvalitativa elektriska produkter och tjänster. Företaget har byggt upp sitt rykte genom att erbjuda pålitliga och effektiva lösningar för sina kunder, och genom att alltid hålla högsta kvalitetsstandarder.

Smartare hem

Hjorths Elektriska AB är ett företag som erbjuder smarta hem-lösningar. Genom att integrera den senaste teknologin i elektronik och hushållsapparater, kan företaget hjälpa kunderna att automatisera och optimera sina hem för att göra dem mer bekväma, effektiva och säkra.

Kundnöjdhet

Vi har ett starkt fokus på att uppnå hög kundnöjdhet genom att erbjuda enastående produkter och tjänster som möter sina kunders specifika behov. Företaget förstår att varje kund är unik och har olika krav, och strävar därför efter att tillhandahålla skräddarsydda lösningar.

VÅRA TJÄNSTER

Smarta hem Plejd Karlskoga

Hjorths Elektriska AB erbjuder smarta hem med Plejd-teknologi i Karlskoga. Med vår expertis och erfarenhet kan vi hjälpa dig att skapa ett säkert och bekvämt hem som är enkelt att hantera och kontrollera från en central plats. Med en Plejd-lösning från oss kan du enkelt styra alla aspekter av ditt hem med hjälp av en app på din smartphone eller surfplatta.

Smarta hem Plejd Karlskoga
Smarta hem Plejd Karlskoga
Smarta hem Plejd Karlskoga

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Plats

Värmlandsvägen 37, 691 34 Karlskoga

Ring oss

0586-30565

Jan Bernström

070-747 39 41

Ove Bernström

070-747 39 42

Andreas Bernström

073-692 73 87

Martin Floman

070-731 77 88

Bli kontaktad

Skicka ett meddelande till oss så återkopplar vi till dig snabbast möjligast!
Vi ser framemot att få hjälpa dig!

Kontaktformulär