Laddbox Kristinehamn

Välkommen till Hjorths Elektriska AB

VI erbjuder DIG

Kvalitet

Vi är ett företag som är känt för att erbjuda högkvalitativa elektriska produkter och tjänster. Företaget har byggt upp sitt rykte genom att erbjuda pålitliga och effektiva lösningar för sina kunder, och genom att alltid hålla högsta kvalitetsstandarder.

Smartare hem

Hjorths Elektriska AB är ett företag som erbjuder smarta hem-lösningar. Genom att integrera den senaste teknologin i elektronik och hushållsapparater, kan företaget hjälpa kunderna att automatisera och optimera sina hem för att göra dem mer bekväma, effektiva och säkra.

Kundnöjdhet

Vi har ett starkt fokus på att uppnå hög kundnöjdhet genom att erbjuda enastående produkter och tjänster som möter sina kunders specifika behov. Företaget förstår att varje kund är unik och har olika krav, och strävar därför efter att tillhandahålla skräddarsydda lösningar.

VÅRA TJÄNSTER

Laddbox Kristinehamn

Välkommen till Hjorths Elektriska AB – din pålitliga partner för laddboxar i Kristinehamn! Vi är specialister på att installera laddboxar för alla typer av elbilar, och vi erbjuder högsta kvalitet och säkerhet för våra kunder.

Med vår expertis kan du vara säker på att du får den bästa lösningen för din elbil. Vi har ett brett utbud av laddboxar från ledande tillverkare såsom KNX, Plejd, och Schneider Electric. Våra tekniker är utbildade och certifierade för att installera alla märken. Vi kan hjälpa dig att välja rätt laddbox för dina behov och budget.

Laddbox Kristinehamn
Laddbox Kristinehamn
Laddbox Kristinehamn

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Plats

Värmlandsvägen 37, 691 34 Karlskoga

Ring oss

0586-30565

Jan Bernström

070-747 39 41

Ove Bernström

070-747 39 42

Andreas Bernström

073-692 73 87

Martin Floman

070-731 77 88

Bli kontaktad

Skicka ett meddelande till oss så återkopplar vi till dig snabbast möjligast!
Vi ser framemot att få hjälpa dig!

Kontaktformulär